PK-Photography & Klaverdijk.org Media

Voor bijna al uw fotografie wensen

Recensies

Hierbij een aantal recensies welke zijn achter gelaten op mijn Faceboek pagina. Wil je zelf ook een recentie insturen, dan kan dit via mail, contact pagina, of mijn FB pagina.

Diantha: 5 sterren

Van een fashion shoot, naar een zwangerschapsshoot, naar een newbornshoot, naar een kinder /thema kerst shoot…. Alles kan alles mag…en ik heb ook alles gedaan, bij PK-photography.
De fotograaf accepteert eigen inbreng en is blij met alle ideeën die aangedragen worden. Zelf komt hij ook met super ideeën. Zoals nabewerking van sommige foto’s, of speciale belichting die je foto’s net even dat beetje extra geven.
Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt….zelfs met een dikke buik en alle zwangerschapsongemakken laat hij je voelen alsof je de mooiste vrouw bent die hij op de gevoelige plaat zet.
Nerveus voor een shoot? Gewoon niet nodig bij hem…. Alles gaat vanzelf, zonder dwang zonder moeilijkheden…Gewoon makkelijk….Gewoon fijn. Kortom… Een super fotograaf, een super fijne vent en een aanrader!


Joyce: 5 sterren

Altijd super leuke en gezellige dagen / shoots!!
En de resultaten mogen er ook altijd zijn!
Petje af voor jou, Paul!


Melissa: 5 sterren

Super.. 😀


Sabrina: 5 sterren

Altijd super mooie foto’s en hij neemt echt de tijd voor. Relaxte sfeer waardoor je ontspannen voelt ook met kinderen die niet altijd doen wat je wilt is hij heel geduldig!


Mandy: 5 sterren

Bij paul is het altijd leuk en gezellig om een shoot te doen. Hij zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt. En er zitten ook altijd goede resultaten bij! Heel tevreden dus!!


Christy: 5 sterrren

Geen gehaast, maar ontspannen en gezellig. En toch ook professioneel. Prachtige foto’s gekregen!


Daniek: 5 sterren

Superfijn om foto’s bij te laten maken. Luistert goed, neemt alle tijd en is altijd snel met de foto’s sturen en je beslist altijd zelf wat er met de foto’s gebeurd. Zal nooit foto’s online zetten zonder toestemming van het model. Kortom als je veilig een keer mooie foto’s wil laten maken en een hele gezellige dag wil hebben, dan ben je bij pk-photography absoluut aan het juiste adres


Lisette: 5 sterren

Altijd geweldige foto’s en gegarandeerd een super gezellige dag!! Paul zorgt er echt voor dat je je op je gemak voelt 🙂


Caitlin: 5 sterren

Niks moet alles mag. Eerst een gezellig praatje met een drankje om vervolgens prachtige foto’s te maken. De foto’s krijg je snel toegestuurd en mocht je vragen hebben, kan je ze altijd stellen. Hij publiceert de foto’s alleen met toestemming. Echt een topper!


Mariek: 5 sterren

In een woord Top!


Sharon: 5 sterren

Hele leuke shoot met mijn hond shaggy gehad. Van foto’s mooi groot canvas doek laten maken. Goed advies voor de leukste en mooiste foto’s. Ik krijg veel complimenten van de mensen die canvas doek zien.


Celine S.: 5 sterren

Ik ben super te vrede over pk. Als je onzeker bent helpt hij je ermee hij luistert naar je wil en wensen komt zelf met leuke idee’s vraagt jou mening. Ben je het ermee eens word het uitgevoerd… zitte super mooie en zeker ook gave resultaten tussen. Ik ben super te vreden…


Lopke: 5 sterren

Niet de eerste en ook niet de laatste shoot ! De foto’s zijn super geworden .. iets om voor altijd te koesteren super bedankt!


Ruby: 5 sterren

Prachtige foto’s die ik me leven lang kan bewaren! Altijd Prettige ervaringen gehad!

 

© 2019 PK-Photography & Klaverdijk.org Media

Thema door Anders Norén